Co manažer restaurace dělá?
Manažer restaurace (provozní) je odpovědný za chod restaurace a plnění plánů. Vybírá, zaškoluje a kontroluje pracovníky, hodnotí je a motivuje. Má na starost kontrolu řádného a včasného plnění dodavatelů a efektivní hospodaření se svěřenými prostředky.
Práce manažera restaurace – diskuze a zkušenosti
Zajímáte se o práci manažera restaurace? Zeptejte se těch, kteří jako manažer restaurace pracují, nebo sdílejte své zkušenosti z této profese s ostatními!
Nejčastěji se ptáte
Zajímá mě, jaký plat mohu jako manažer restaurace očekávat?
A jak moc se průměrný plat manažera restaurace liší v jednotlivých lokalitách?
NáplňPráce.cz reaguje
Dobrý den, děkujeme za dotaz.
Průměrný plat manažera restaurace
včetně rozdílů v jednotlivých lokalitách naleznete například na portálu
PrůměrnéPlaty.cz.
Alternativním zdrojem informací o platech manažera restaurace
mohou být také data Českého statistického úřadu – www.czso.cz.
11. 6. 2023
v 14:19
Onkl
píše
Za mě je taková mzda nesmysl, kdo tohle aktualizuje a kdo kde bere informace o této profesi?
Mohlo by vás zajímat...
Manažer restaurace – doporučené pracovní nabídky
-
Zástupce šéfkuchaře / sous chefČerná v Pošumaví HPP 40 — 45 tisíc Kč CBEU Gastro & hotels s. r. o.
-
Vedoucí směnyPardubice HPP 27 — 35 tisíc Kč P. D. apli s.r.o.
-
RESTAURANT MANAGER - Romantický hotel Mlýn na KarlštejněKarlštejn HPP FINPAM s.r.o.
-
Provozní restauraceKarlovy Vary HPP 40 — 45 tisíc Kč Hotel Group Luxury s.r.o.