Jsme součástí Personálka.cz

NáplňPráce.cz Popis pracovní pozice
Vedoucí restaurace

Co vedoucí restaurace dělá?

Vedoucí restaurace (provozní) je odpovědný za chod restaurace a plnění plánů. Vybírá, zaškoluje a kontroluje pracovníky, hodnotí je a motivuje. Má na starost kontrolu řádného a včasného plnění dodavatelů a efektivní hospodaření se svěřenými prostředky.

Práce vedoucího restaurace – diskuze a zkušenosti

Zajímáte se o práci vedoucího restaurace? Zeptejte se těch, kteří jako vedoucí restaurace pracují, nebo sdílejte své zkušenosti z této profese s ostatními!

Nejčastěji se ptáte
Zajímá mě, jaký plat mohu jako vedoucí restaurace očekávat? A jak moc se průměrný plat vedoucího restaurace liší v jednotlivých lokalitách?
NáplňPráce.cz reaguje
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Průměrný plat vedoucího restaurace včetně rozdílů v jednotlivých lokalitách naleznete například na portálu PrůměrnéPlaty.cz. Alternativním zdrojem informací o platech vedoucího restaurace mohou být také data Českého statistického úřadu – www.czso.cz.
24. 4. 2023 v 14:03 Viktorie píše
Za jak dlouho se člověk zhruba zvládne vypracovat z obsluhy na vedoucí restaurace?
25. 4. 2023 v 9:10 Andrea, NáplňPráce.cz píše
Dobrý den, Viktorie. Na to se složitě odpovídá. Záleží na konkrétní situaci v podniku a Vašich zkušenost v oblasti organizace a vedení. Náplň práce obsluhy restaurace a vedoucí restaurace se totiž velmi liší.
16. 7. 2023 v 16:13 Ivana píše
Dobrý den, jak je to s náplní práce u této pozice? Ráda bych se ucházela o vedoucí hospody u nás ve městě, ale všude čtu, že náplní práce provozní/vedoucí je v podstatě úplně všechno objednávek, vedení personálu, hlídaní stavu zásob, čistoty, tvorba jídelníčků, rezervace apod. Jak můžu mít jistotu, že nebudu mít na triku úplně všechnu práci i za ostatní?
17. 7. 2023 v 12:30 Andrea, NáplňPráce.cz píše
Dobrý den, Ivano. Konkrétní druh práce, kterou budete na pozici vykonávat, musí být vždy specifikován ve Vaší pracovní smlouvě, kterou se zaměstnavatelem uzavíráte.